NİĞDE / ÇİFTLİK - Azatlı Küllüce Ortaokulu

Kas

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programımız Cumhuriyetimizin temellerini atan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Okul Müdürümüz Erkan KARA'nın günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından, Cumhuriyetimiz için yazılan şiirleri okundu. Öğrencilerimizin oratoryo ve koro sunumunun ardından programımız başarılı öğrencilerimizin ödüllendirilmesi ile sona erdi.

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim Dünya AFET Azaltma Günü Kutlandı.Deprem ve Personel Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Öğrencilerimize bütün sınıflarda deprem, tahliye planı, siren sesleri  ve diğer detay konularına yönelik bilgilendirmenin yapılmasının ardından çalan sirenlerle öğrenciler sınıflarda deprem anında yapılması gerekenleri uyguladılar. Acil durum alarmının ardından okuldaki öğrenci ve öğretmenlerden oluşan topluluk, kontrollü bir şekilde okul binasından çıkarıldı.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı okulumuz bahçesinde yapıldı.

Eyl

Her yıl Eylül ayının ikinci cumartesi günü ilk yardımda farkındalık oluşturmak amacıyla kutlanan '' Dünya İlk Yardım Günü'', öğrencilerimize ilk yardım bilincini ve doğru ilk yardımın önemini kavratmak amacıyla hazırlanan kısa gösteri ile aşılanmaya çalışıldı.

Tem

Telafi eğitim dönemini son etkinliğimiz olan Bayrak Yarışı ile tamamladık. Yarışmanın ardından iki hafta boyunca yapılan etkinliklerde dereceye giren öğrencilerimizin madalya töreni gercekleştirildi. Yaşanan bu zorlu süreçte öğrencilerimiz düzenlenen faaliyetlerle stres atarak dönemi tamamladılar.

Tem

Okulumuzda öğrencilerimizin hem eğlenmesi aynı zamanda da yeni ve farklı bilgiler edinmesi amacıyla Bil Bakalım tahmin yarışması düzenlendi.

Haz

Telafi eğitim kapsamında okulumuzda futbol turnuvası düzenlendi. Öğrencilerimiz heyecanlı ve eğlenceli vakit geçirerek içinde bulunduğumuz zorlu sürecin stresini attı.

Haz

" Hepimiz kitap kurduyuz " sloganıyla yola çıkan okulumuz telafi eğitim sürecinde minderde kitap okuma etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinlikte öğrenci ve öğretmenlerimiz beraber kitap okuyarak okumanın önemine dair bir nebze de olsa farkındalık oluşturdu.

Haz

Okulumuzda telafi eğitim kapsamında resfebe yarışması düzenlendi. öğrencilerimizin hem doğru ve çabuk hem de çok yönlü düşünmelerini geliştirmek amacıyla düzenlenen yarışmada aynı zamanda hoşça vakit geçirdiler.

Haz

Okulumuzda telafi eğitim kapsamında resfebe yarışması düzenlendi. Öğrencilerimizin hem çabuk ve doğru hem de çok yönlü düşünebilmeleri amacıyla düzenlenen yarışmada öğrencilerimiz aynı zamanda eğlenceli vakit geçirdi.

Kas